Auto inruilen

Heb jij een andere auto op het oog, die je heel graag zou willen hebben? Een Vaderdag cadeautje voor jezelf, om er maar eens een naam aan te geven? Een auto die precies de kenmerken heeft die jij in een auto wil zien? En die voor jou ook nog betaalbaar is? Want, laten we eerlijk zijn, dat zijn ze niet altijd. Iedereen zou natuurlijk wel graag de nieuwste Audi of Mercedes willen met de allernieuwste techniek, maar lang niet iedereen kan dat betalen.

Maar jij kunt nu een occasion kopen, een droomauto die niet veel te veel geld kost.

Je hebt hem eigenlijk al bijna gekocht. Je moet alleen nog iets doen met je oude auto. Nu kun je hem inruilen bij de dealer. Maar je schrikt een beetje van wat je ervoor terug krijgt. Je auto is eigenlijk nog best in orde, functioneert goed. Hij is toch wel wat meer waard dan dat kleine beetje?

Het probleem van het inruilen van een auto bij de dealer is, dat de inruilprijs altijd afhankelijk is van wat je zelf koopt. En als dat een scherp geprijsde occasion is, moet je ook niet al te veel geld terug verwachten voor je eigen auto. De dealer geeft alleen meer, als jij een duurdere auto koopt. En dat is nu eenmaal niet de bedoeling.

Maar er is een manier om tòch die occasion te kopen èn genoeg geld te krijgen voor je oude auto. Gelukkig maar. Er zijn dealers op het internet, die je auto inkopen voor de taxatiewaarde, en dan ook nog alle snel afwikkelen, zonder dat jij er veel voor hoeft te doen. Alleen een paar gegevens hoef je in te vullen, dan berekenen zij die marktwaarde. Zo krijg je de waarde van je oude auto èn kun je die occasion kopen!